U WENST TE VERHUREN

U WENST TE VERHUREN

Het verhuren van een eigendom is meer dan ooit een taak voor professionelen. Het is meer dan alleen maar het opstellen van die huurovereenkomst. Want u wil vooral toch in orde zijn met alle mogelijke documenten zoals het energieprestatiecertificaat (epc), de huurwaarborg of de registratieplicht? Wij nemen alles van u over en hechten niet alleen belang aan de administratieve kant, maar ook aan de zoektocht naar de juiste huurder. Dit kunnen wij voor u betekenen:

* Opmaken van de wettelijk verplichte plaatsbeschrijving, vaststellen van een correcte huurprijs, aanvragen van het epc,…

* Uw woning onder de aandacht brengen van de juiste doelgroep via verschillende websites, andere media en indien gewenst borden.

* Regeling en afhandeling van alle bezichtigingen door één van onze erkende makelaars.

* Kristalheldere screening van alle kandidaat-huurders waarna we u alle kandidaturen ter goedkeuring bezorgen. U beslist.

* Opmaken en registratie van een huurovereenkomst, regeling van de waarborg, overdracht nutsvoorzieningen,… Regelmatig bezorgen we u ook een gedetailleerd rapport waarin u leest hoever we staan, hoeveel kandidaten er zijn, welke inspanningen we al deden,… Hoeveel het u kost? Zolang het pand niet verhuurd is, kost alles wat u hierboven las niets. Totale garantie dus, pas wanneer de woning effectief verhuurd wordt, rekenen we het gangbare ereloon aan. Dat bedraagt één maand huur plus 21 procent BTW, te verhogen met de helft van kosten voor het opmaken van de plaatsbeschrijving. De overige helft betaalt de huurder, dat is wettelijk zo geregeld. Uiteraard staan we ook na de verhuur nog ter uwer beschikking. 

Heeft u nog vragen? Aarzel niet om die te stellen. Dat kan via mail of telefoon, maar net zo graag ontvangen we u vrijblijvend bij ons op kantoor.