Handelspand met woonst verkocht

Dit karakteristieke handelshuis, strategisch gelegen in de bruisende Stalenstraat van Genk, biedt een unieke kans voor investeerders op zoek naar een rendabele vastgoedoptie.
De gelijkvloerse verdieping beschikt over een ruime handelsruimte met kelder, een aantrekkelijke tuin en toegang tot parkeergelegenheid aan de achterzijde, waardoor het pand veelzijdig en aantrekkelijk is voor verschillende potentiële huurders.

Op de bovenverdiepingen strekt de woning zich uit over drie verdiepingen, met een indrukwekkend ruime leefruimte op elke etage. De recent gerenoveerde keuken voegt modern comfort toe aan de woning, terwijl vier slaapkamers voldoende ruimte bieden voor bewoners of huurders.
Het pand wordt efficiënt verwarmd door middel van een hoog rendement gasketel, wat niet alleen bijdraagt aan lagere energiekosten, maar ook aan het comfort van de bewoners.
Daarnaast is de woning voorzien van dubbele PVC-beglazing, wat zorgt voor een betere geluidsisolatie en energie-efficiëntie.
Met zijn gunstige ligging in een van de meest populaire winkelstraten van Genk en zijn moderne voorzieningen, vertegenwoordigt dit handelshuis een uitstekende investeringsmogelijkheid voor wie op zoek is naar een stabiel rendement in de vastgoedmarkt van Genk.
Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te plannen.

Kenmerken

Bebouwing

Bebouwing
Gesloten
Algemene staat
Instapklaar
Beschikbaar
Bij akte
Bemeubeld
Neen
Elektriciteitscertificaat
Ja, Niet conform
Asbest - attest
Niet-destructieve asbestinventaris

Ruimtelijke ordening

Overstromingsgevoeligheid
Niet overstromingsgevoelig
Afgebakende zone
Niet van toepassing
Stedenbouwkundige bestemming
Woongebied
Dagvaarding voor stedenbouwkundige overtreding
Geen rechterlijke herstelmaatregel of bestuurlijke maatregel opgelegd
Bouwvergunning
Niet ingegeven
Verkavelingsvergunning
Niet ingegeven
Voorkooprecht
Neen
Beschermd erfgoed
Neen
Renovatieplicht
Niet ingegeven